Bet365 mobile

Bet365 е една от най-големите букмейкърски компании и като такава се стреми да се грижи за своите 18 милиона потребители от 200 държави по света. Английската компания е създадена през 1974 г., а сайтът й, който дава възможности за спортни залагания е разработен през 2001 г. С цел да улесни залаганията и да ги направи максимално достъпни Бет365 създава и много сполучливи мобилна версия и апликация на сайта си. След оспорвана съдебна битка букмейкърът взе лиценз от Българската комисия по хазарта и сега дейността, която развива е напълно легална на територията на Република България.

Разработени са както приложение и апликация, така и мобилна версия на сайта, в която можете да влизате от своите таблет или смарт телефон.

Мобилна апликация на Bet365 - мобилни залози

Приложение за Android

Най-важното, което трябва да знаете за мобилната апликация за Андроид на Бет365 е, че приложението не може да бъде изтеглено от Google Play Store, заради филтриране на хазартни дейности. Единственият начин да инсталирате безплатното приложение на телефона си е, като сами промените своите настройки на телефона си. Направете следните стъпки: Настройки – Защита – Непознати източници – Сложете отметка – ОК. Сега трябва само да влезете в сайта на Бет365 с телефона или таблета си и да потърсите най-отдолу на сайта бутонът ,,Виж всички апликации на Bet365‘‘. Сега остава да изберете предпочитаната от вас апликация: Спорт, Казино или Покер. Последната стъпка е да кликнете върху бутона Свали и да изчакате мобилното ви устройство да инсталира апликацията. Вече може да залагате бързо, лесно и удобно навсякъде и по всяко време.

Приложение за iOS

Огромното предимство на мобилната апликация за Iphone и Ipad е, че тя може да бъде изтеглена свободно от App Store магазина на Apple. Единственото, което е нужно да направите е да следвате тези кратки инструкции: Ако все още нямате акаунт трябва да си направите такъв. След успешна регистрация потърсете малката иконка, с която ще и свалите апликацията от Itunes. Кликнете върху нея и свалянето на апликацията ще започне. Специално за потребителите, които ползват апликацията за IPhone и Ipad, компанията предлага директни излъчвания на спортните срещи, добри коефициенти и пазари, които обхващат In-play Pre-match. Няма да изпитате никакви ограничения в приложението когато играете и ще имате удоволствието да гледате на живо срещите и да правите залагания. Приложението работи доста бързо и това ви позволява да пестите време и мобилен трафик.

Мнение за структурата и дизайна на мобилния Bet365

Мобилната версия на Бет365 има за цел да улеснява максимално своите потребители. Не би трябвало да имате каквито и да е било проблеми в мобилната версия на сайта. Той е създаден, за да бъде лесен за употреба и навигиране, а всички раздели са добре достъпни и видими. Уеб версията, мобилната версия и апликациите са напълно идентични и няма да се объркате, когато ги използвате. Основното меню на началната страница ще ви ориентира в различните видове събития, провеждащи се в момента и всички типове спортове. В горната част на сайта са разделите за създаване на нов акаунт, срещите На живо и Вход в системата. Основното меню на мобилната версия е в горния ляв ъгъл. Ако имате нужда да се запознаете с условията на сайта, да потърсите нужната ви информация или да се свържете с букмейкъра, трябва да отидете най-отдолу в сайта. Няма забавяния, а зареждането става незабавно – можете да залагате или да депозирате исканите от вас средства благодарение на добре разработената мобилна апликация. Повече за опциите, пазарите и бонусите за Bet365 може да научите от нешето подробно ревю за сайта.

Какви залози има през мобилния Бет365?

Залози на живо на Bet365

Няма значение дали играете или залагате през уеб версията или през мобилната версия – при всички положения ви се полагат бонуси, защото удовлетворението на потребителите е важно да букмейкърската компания. Можете да се възползвате от следните атрактивни видове бонусни схеми:

 • Бонус Навсякъде – той важи, когато направите своя залог през мобилното си устройство – това е 100% бонус
 • Бонус за Евро мачове – имате шанса да получите бонус до 100% когато залагате на комбинация от мачове
 • Бонус депозит – той се отпуска на новите потребители, след като са създали своята регистрация през мобилното устройство. Депозирайте поне 10 лв, когато откривате своята сметка и имате шанса да получите бонус до 100 лв
 • Тенис бонус – ако сте любители на тениса и залагате на тенис срещи, то вие можете да спечелите с до 50 % отгоре.

Мобилната версия и апликациите на Бет365 - има ли разлика?

Няма разлика между мобилната версия и апликациите за мобилни устройства. Всички раздели и функции са налични и при двата варианта: възможността за залози, интерфейса и структурата на сайта са идентични. Мобилната версия можете да използвате като влизате през браузъра на телефона си, а за да използвате апликацията ще е необходимо да я изтеглите от магазините на Android или iOS.

Бонуси при регистрация в мобилния Бет365

Мобилни бонуси от Bet365

Няма специален бонус, който да ви се предлага ако използвате мобилната версия, но пък можете да се възползвате от различните видове бонуси, на които имате право при направата на регистрация. Този вид бонуси важат както за уеб версията на сайта, така и за мобилната версия и апликацията. Бонусът, който ви се полага при регистрация е 100% бонус до сумата от 100 лв. при депозиране. Когато направите своя първи залог с мобилното си устройство от поне 1 лев, очаквайте имейл от букмейкъра, в който ще пише вашия промо код и подробно описание на това как да се възползвате от своя бонус до 50 лв.

Методи за разплащане през мобилни устройства

От Bet365 се погрижили да покрият много възможности, от които да избирате щом става дума за теглене на депозит или разплащане с парични средства. Мобилната версия на сайта и апликацията поддържат почти всички популярни методи за разплащане. В раздел Депозит можете да попълните свои данни и да изберете предпочитания от вас метод. Можете да избирате от следните варианти:

 • Банков трансфер
 • Бърз банков превод
 • Дебитни и кредитни карти
 • Epay
 • Neteller
 • Entropay
 • Skrill
 • Paysafecard

Заключение и оценка на Бет365

Ние ви препоръчваме букмейкъра Бет365, защото той предлага сигурност и удобство на своите нови и лоялни потребителни. Независимо дали става дума за уеб версията или за мобилната апликация, тук можете да откриете чудесни коефициенти, добри възможности за залагане, удобство при депозити, залози и тегления. Компанията има много добра репутация и непрекъснато се стреми да се развива и модернизира дейността си. Мобилната версия е наистина добра за използване, тъй като няма значение колко голям е екранът на телефона ви – интерфейсът е добре направен.

TOP