Мобилни залози - какво представляват?

Те са изключително удобни за всички любители на онлайн залозите. Залагайте през вашето мобилно устройство, може да го правите навсякъде и по всяко време, стига да имате стабилна интернет връзка. Мобилните залози са един нов начин за онлайн залагания, който може значително да ви улесни. Мобилните залози са едно невероятно изживяване, от което всеки любител на онлайн залаганията може да се възползва.

Залози през мобилна версия

Онлайн залагането през мобилно устройство се предлага от повечето големи букмейкъри.  Вижте кои са неговите предимства и недостатъци:

Предимства:

  • Възможностите за залог почти не се различават от тези, които се предлагат в десктоп версията на букмейкъра;
  • Мобилната услуга е безплатна, както и апликациите за изтегляне и ползване;
  • Залагането през мобилно устройство е бързо и лесно;
  • Повечето събития и пазари се предлагат както в пълната, така и в мобилната версия;
  • При някои букмейкъри има специален бонус код, който се предлага на клиентите, ползващи мобилната версия на сайта;

Недостатъци:

  • Повечето букмейкъри не предлагат всички възможни методи за разплащане при мобилните версии и приложения, които са налични в пълната версия;
  • Ще трябва редовно да актуализирате мобилното приложение, за да можете успешно да продължите използването на мобилните услуги на букмейкъра;
  • При някои букмейкъри не са налични всички пазари за мобилната версия;

Какви залози има през апликации?

Най-голямото предимство на апликациите пред версията чрез браузъра, е, че когато сте инсталирали мобилното приложение на даден буквейкър на мобилното си устройство, може да запаметите настройките си за вход във вашия акаунт при компанията и така да имате по-бърз достъп до сайта, да видите пазарите и да направите своите залози. Мобилното приложение определено е по-удобно, когато бързо трябва да заложите или да направите друга операция.

Разликата между апликациите и моб. версии?

Повечето букмейкъри предлагат и двата варианта на клиентите си. Разлика в дизайна и облика на услугата няма, а и двете изпълняват едни и същи функции. Ако букмейкърът предложи нововъведения в апликацията си и смени изгледа на страницата, ще се промени и мобилната версия през браузъра. Приложенията на различните букмейкъри се предлагат основно за iOS и Android, но има и такива за Windows Phone и Blackberry. Не всички букмейкъри имат подобни приложения, но ако нямат, то винаги може да използвате версия през браузъра на устройството си и да направите своите залози.

Бонуси за нови играчи

Betfair лого на букмейкъра

Мобилната услуга, която предлага Betfair, е наистина много добра. Букмейякърът има както мобилна версия, така и приложение за Android и iOS. През мобилната версия са налични различни опции като Cash Out и Price Rush. Всеки, който иска да използва мобилното приложение на Betfair, може да си го изтегли от страницата на букмейкъра. Научете повече за този букмейкър в нашето ревю тук.

Pinnacle лого - онлайн залози

Ако искате да използвате мобилната версия на букмейкъра, трябва да въведете във вашия браузър следния адрес: pinnacle.com/m. През мобилната версия на Pinnacle Sports може да играете казино игри, да правите залози на събития преди тяхното начало, както и да залагате На живо. Също така имате възможност да се регистрирате, да използвате всички методи, които се предлагат от Pinnacle Sports за разплащане и да залагате. Ето и какво е нашето експертно мнение за Pinnacle и техния сайт.

Ефбет лого - залози през букмейкъра

Букмейкърът предлага на клиентите си мобилна услуга за залози само чрез браузъра на вашето мобилно устройство. Страницата, която трябва да посетите, е mobile.efbet.com. В момента се работи по създаване на мобилна апликация за iOS, но тя все още не е готова.

Мобилният вариант на Efbet предлага на своите играчи всички възможни пазари и залози, които се предлагат при пълната версия на сайта. Чрез мобилната версия имате възможност и да гледате събития на живо, както и да залагате в същото време. Повече за сайта и бранда Ефбет може да научите в нашия подробен обзор за букмейкъра.

1xbet лого - онлайн залагане

От компанията са разработили апликации за iOS, Android и Windows Phone. За да използвате обаче мобилната апликация на вашия Android, OC  трябва да е поне 4.1.

Приложението може да бъде изтеглено от сайта на 1xBet или от магазините за приложения на различните производители. 1xBet е разработил специален браузър, който може да свалите и да ползвате за залози в сайта на компанията. Той е активен само за Android и се препоръчва, когато имате затруднения с използването или инсталирането на приложение за Andoid. Прочетете нашето цяло ревю за 1XBet, в което сме включили и актуален линк за вход.

Bet365 лого на онлайн букмейкъра

Букмейкърът Bet365 има много добра мобилна версия, която активно предлага своите услуги. Компанията предлага на клиентите си както мобилна версия, така и апликации за Android, iOS и Windows Phone. Bet365 предлага на играчите си специален бонус, когато използват мобилните услуги. Когато направите залог през мобилното си устройство, може да получите специален бонус, който има максимална стойност 50лв. Залогът трябва да е от поне 2лв. Също така има определени условия, които трябва да изпълните, за си получите бонуса.

Всички функции на мобилния Bet365 го правят предпочитан избор за мобилен букмейкър. Всички подробности около букмейкъра и сайта Bet365 може да откриете в това ревю.

5 най-често задавани въпроси за мобилните залози

Може да я потърсите в сайта на самия букмейкър и да проверите дали може да я изтеглите. Ако не намирате никъде приложението, съветваме ви да се свържете с отдела за обслужване на клиенти при дадения букмейкър и да ги питате дали имат мобилно преложение.

Има защитени връзки чрез сайтовете, които криптират изпращането и получаването на информация, затова няма причина да се притеснявате, когато използвате мобилна версия или апликация на даден букмейкър.

Повечето популярни букмейкъри дават тази възможност на своите клиенти, но има и такива, при които тези опции липсват. В такъв случай ще трябва да използвате пълната версия на сайта.

Повечето апликации са разработени за Android и iOS, а някои са направени и за Windows Phone и Blackberry. Всички букмейкъри предлагат използването на мобилните услуги чрез браузъра на устройството, така че няма за какво да се притеснявате.

Хубаво е да имате по-бърза интернет връзка, защото тя ще ви помогне по-бързо  да извършите желаните операции. Бавната интернет връзка може доста да забави залога ви и това да ви обърка плановете и да доведе до загуба.

TOP