Относно Betfair mobile

Благодарение на мобилната версия на Betfair всички, които обичат онлайн залозите ще имат добрата възможност да ги правят лесно и удобно. Мобилната версия ще ви осигури безпроблемното залагане или разплащане и версията й е безплатна. За да използвате безплатната мобилна версия се нуждаете само от добра интернет връзка. Достъпна е за таблети или телефони с операционни системи Android и iOS. Според екипа на букмейкъра, точно мобилната версия на сайта им е най-популярната и ползвана сред потребителите.  Целта й е да улесни всички потребители, които искат да залагат на всякъде и по всяко време.

Направи своите залози и през мобилната версия на сайта Betfair

Мобилно приложение за Андоид на Betfair

Мобилната апликация на сайта е създадена за телефони или таблети с операционна система на Android и може да се сваля от всички устройства. Има известен вид ограничения ( в Борсата за залагане, например), ако операционната система на устройството е с версия 2.2. За останалите версии ( от 2.3 до 4.3 ) няма нищо, което да възпрепятства използването й.  Най-важното нещо, което трябва да знаете за мобилната апликация на букмейкъра е, че няма да успеете да изтеглите приложението от Google Play Store и това е заради ограничението за хазартни игри. Можете да избирате от два варианта на апликацията, които ви предлага букмейкъра. Нашето мнение е, че приложението предлага доста възможности за залагане, съдържа добри характеристики и е лесно за използване.

Версията, която не можете да изтеглите от Google Play Store е доста удобна за използване, има много възможности за залагане, депозиране, следене на коефициенти на много спортни срещи. За да инсталирате приложението е необходимо да имате регистрация и да използвате телефона или таблета си. След това направете следните стъпки: Настройки – Защита – Неизвестни източници. После е нужно да свалите апликацията и да натиснете на бутона ,,Влез‘‘. Накрая трябва само да въведете своето потребителско име и парола. Сега вече ще можете да се наслаждавате на залаганията.

Вторият вариант за инсталиране на апликация ви дава възможност да изтеглите приложението от   Google Play Store. Но за съжаление, няма да можете да залагате, а само да преглеждате какви са спортните срещи. Този вариант на практика не е толкова ефективен, което го прави по-малко предпочитан и използваем.

Мобилна апликация за iOS на Бетфейр

Амбициите на екипът, който работи по мобилното подразделение на Бетфеър са наистина големи и те полагат усилия да станат лидери на пазара. Именно тази букмейкърска компания е първата, която направи разработката на приложението за Iphone и Ipad. Добрата новина е, че версията за iOS е напълно еднаква с уеб версията, което означава, че тук няма абсолютно никакви ограничения, щом става въпрос за правенето на спортни залози.

Ако искате да изтеглите приложението, трябва да го потърсите в ITunes магазина на продуктите на Apple. Първата крачка е да си направите регистрация, ако все още нямате такава и да посетите магазина на Apple, откъдето да осъществите изтеглянето. Сега остава само да изтеглите приложението и да влезете в своя акаунт.  Приложението е по-удобно и по-бързо от уеб версията, а осъществяването на залози става лесно и също толкова бързо. Любопитна подробност е, че в апликацията има и GPS технология.

Дизайн и навигация на мобилния Betfair

Нашето мнение е, че мобилната версия на сайта има лесна навигация, удобна е за използване, залозите се приемат бързо, а дизайнът е приятен и опростен. Казано накратко, мобилната версия е направена, за да се ориентирате лесно и да намирате всичко, от което имате нужда. Разделите са следните: най-отгоре на страницата се намира логото на компанията и бутонът за Вход. До него се намира бутонът за вашия фиш, в който ще оперирате своите залози. Следват различни връзки за няколко вида спорт, а до тях ще откриете атрактивни предложения за залагане. Следва менюто, което се състои от важните раздели На живо, Следващи надбягвания, Акценти. В основното меню имате директни връзки и до Залози, Промоции, опцията Кеш Аут, основните и най-популярни видове спорт като футбол, тенис. Имате бърз достъп и до важния раздел Борса.

Опции за залози в мобилния сайт

Няма никаква разлика в предложенията за залози през уеб версията или мобилната версия. Това ви дава добрата възможност да залагате откъдето си поискате, по всяко време, без да се налага да се притеснявате, че няма да имате достъп до всички видове залози, пазари, резултати и други. Добър ход е и това, че имате възможност да се запознаете със всички видове статистики от мача преди или по време на провеждането му. Ето и някои от най-популярните опции в мобилната версия:

 • Залози на живо – правите залог на живо, докато наблюдавате промените в коефициентите на срещата
 • Кеш Аут – предпазвате се от загуба посредством спирането на своя залог още преди срещата да е приключила
 • PRICE RUSH – възползвате се от високи коефициенти при залози и автоматично получавате по-висока ставка на борсата
 • Промоции – можете да се възползвате от всекидневни промоции и примамливи коефициенти

В нашето основно ревю за Betfair ще откриете повече за предлаганите опции, както и за бонусите при първа регистрация от България.

Разлика между апликацията и мобилната версия?

Няма разлика между мобилната версия и апликацията на Бетфеър – и двете са разработени с цял да са максимално използваеми и полезни на потребителите. Ако искате по-бърз достъп до услугите, които букмейкърът предлага, то ние ви препоръчваме да си инсталирате апликацията. Ако сте от по-търпеливите потребители, то мобилната версия е добър избор – тя зарежда малко по-бавно. Дизайнът на двете версии е еднакъв и няма да имате проблем в ориентирането.

Бонуси за залагащите през мобилния Бетфеър

Няма специални бонуси, които да се предлагат само на залагащите през мобилни устройства. Ако вие сте регистриран потребител на Бетфеър имате възможността да се възползвате от бонусите, които са валидни както за уеб версията на букмейкърския сайт, така и за мобилния му вариант. Можете да избирате от следните бонусни схеми:

 • 100% бонус за извършен първи Кеш Аут;
 • Оферта от 500 паунда за раздел Казино при мобилни залози;
 • Бонус до 100 евро при нова регистрация и първи депозит в Betfair;
 • 25 евро за комбинации от 5 мача;
 • Бонус от 25 евро за футболни срещи.

Методи за разплащания през мобилния Betfair

За да правите депозити и тегления на парични средства ще трябва да си създадете собствена сметка. Разплащателните варианти, които букмейкърът ви предлага са следните:

 • Банков трансфер
 • Кредитна или Дебитна карта
 • Skrill
 • Neteller
 • PaySafe
 • UseMyFunds

Наша оценка за мобилния букмейкър

Нашите отзиви за Бетфеър са изцяло положителни. Букмейкърската компания постоянно се стреми да подобрява дейността си, да осигурява добро обслужване на своите нови и постоянни потребители. Предлагат се много атрактивни залози и бонуси и лесно можете да печелите. Мобилното приложение работи много добре и благодарение на него можете да залагате и да следите всички новости само с един клик.

TOP