За нас

Нашият екип се състои от професионалисти, които обичат спорта и спортните залози.  Всички ние сме натрупали богат опит с течение на времето в сферата на букмейкърските сайтове. В сайта на number1bets ще намерите достатъчно информация на какво трябва да обърнете внимание, докато търсите своя букмейкърски сайт или пък актуална промоция.

За нас е от огромно значение да ви бъдем максимално полезни и затова в сайта сме събрали само най-добрите букмейкъри за България. Тук ще откриете и футболни прогнози, които са подкрепени от факти и актуални новини и което ще ви насочат дали и за кого да направите своите залози.  Разбира се, ние няма как да ви гарантираме, че нашите прогнози винаги ще се сбъдват, но ние наистина се стремим да бъдат максимално обективни и подкрепени с достатъчно количество аргументи и факти.

В number1bets ще откриете още подробна информация за разплащателните методи, списъци с контактите и оценките към всеки един бранд. Също така сме се постарали да ви покажем плюсовете и минусите на всеки един букмейкър, за да може да изберете този, който е най-подходящ за вас.

Как да се свържете с нас?

Винаги, когато имате въпрос или проблем, може да ни пишете на нашия e-mail адрес support@number1bets.com. Ще се радваме да ви помогнем и ще очакваме и вашите нови идеи, или пък градивна критика.

 

 

За нас
5 (100%) 1 vote

 

TOP