Плюсове и минуси на букмейкърските сайтове

Предимства:

 • Бонуси – благодарение на бонусите имате възможност да добиете представа за целия процес с онлайн залаганията. Така ще успеете да си изградите някаква основа и преценка за това как трябва да залагате в бъдеще;
 • Практичност и удобство – не е нужно да излизате от вкъщи и да ходите до близкия пункт, за да заложите. Може да направите залозите си, седнали удобна на дивана у дома или докато сте на път, използвайки мобилното си устройство;
 • Залози на живо – може да играете на срещи, които се предават в реално време;
 • Различни разплащателни сметки – при онлайн букмейкърите имате възможност да използвате разнообразни методи за разплащане;
 • Излъчване на живо (live-streaming) – имате възможност да гледате в реално време стотици спортове и първенства. Всичко това се случва в букмейкърския сайт, благодарение на видео връзка;
 • Спиране на залога – почти всички големи букмейкъри имат възможност за спиране на залога. Тази опция се нарича CASH-OUT или STOP-LOSS;
 • Грижа за клиентите – всеки себеуважаващ се букмейкър има отдел, който се грижи постоянно за клиентите си;

Недостатъци:

 • Лимитиране на играчите – голяма част от букмейкърите лимитират играчите си. В Bet365, например, много български играчи се оплакват от това.
 • Липса на атрактивни и справедливи коефициенти – ние от Number1bets.com сме представили в сайта си само букмейкъри, които предлагат конкуретно-високи коефициенти.
 • Дълъг срок на изплащане на печалбата – ние ви съветваме да използвате превод по Moneybookers или друг електронен портфейл. Ако нямате против да чакате от 1 до 5 дни, то може да получите печалбата си през дебитни/кредитни карти или по банков път.
 • Отказан достъп на играчи от България – има много букмейкъри, които не приемат играчи от България. Редица от тях нямат издаден лиценз у нас;

Както вече сами се убедихте предимствата на онлайн букмейкърите са много повече от недостатъците.

Информация за букмейкъри

1xbet лого - онлайн залагане

Руският букмейкър предлага богато разнообразие от спортни залози, пазари и коефициенти. В 1xBet ще откриете различни шампионати и първенства, залози на живо и излъчвания в реално време. Букмейкърът няма лиценз за България, затова може да правите своите залози през „mirror” линк. Новорегистрираните играчи могат да вземат 100% начален бонус или до 200лв. Сайтът има и българска версия, както и съпорт, предназначен за България. Прочетете ревюто ни за 1xBet.

Bet365 лого на онлайн букмейкъра

Тук ще намерите отлични коефициенти и разнообразни бонуси. Има многобройни опции за разплащания, както и кеш аут. Вече не е нужно да се използват алтернативни линкове, достъпът е възможен през официалния сайт на Bet365. Регистрация на клиенти от България вече е е възможна от средата на 2016 година. Bet365 е букмейкър, който е доказан лидер и се радва на огромно количество потребители в България. Прочетете детайлното ни мнение за Bet365.

Betfair лого на букмейкъра

Betfair дава възможност да влезеш в ролята на букмейкър или да залагаш срещу друг залог. Букмейкърът е на пазара повече от 16 години, вече има официално лиценз от ДКХ и версия на български език. Новите играчи получават бонус 20 евро за Борса и до 100 евро за Спортни залози. Прочетете ревю за онлайн букмейкъра Befair.

Ефбет лого - залози през букмейкъра

Това е първият български лицензиран букмейкър. Сайтът на Efbet е лесен за използване и дава възможност на потребителите максимално бързо да направят своя залог.  Коефициентите му са отлични и са съпоставим с лидерите в цяла Европа. Има лесна разплащателна сметка и транзакциите стават за броени минути. Отделът клиенти работи 24/7 и веднага ще ви отговори на всякакви въпроси и проблеми. Новорегистрираните играчи могат да вземат бонус до 110лв. Преди да стартирате прочетете нашето мнение за Efbet.

Pinnacle лого - онлайн залози

В Pinnacle ще намерите едни от най-добрите коефициенти. Приемат големи залози и няма да ограничат сметката ви. Може да играете от България, като използвате алтернативен линк. Букмейкърът има огромно разнообразие от спортни събития и методи за разплащане. Вижте мнението ни за букмейкър Pinnacle.

Букмейкърите онлайн - защо да ги изберем?

Към днешна дата залагането на спортни събития е изключително популярно. Благодарение на интернет всеки желаещ може да направи залог с няколко клика. Онлайн букмейкърите имат няколко основни предимства. Въпреки че повечето хора се притесняват да залагат онлайн, защото смятат, че не е лесно и безопасно, истината е, че двата най-големи плюса на онлайн залагането са именно безопасността и удобството. В интернет има и подозрителни сайтове, но ако не ги използвате, а се доверите само на тези, които ще намерите в Number1bets.com, няма причина да се притеснявате дали печалбите ще ви бъдат изплатени.  99% от сайтовете са направени така, че на играчите да им бъде лесно и удобно да ги използват.  Като за начало трябва да се регистрирате, да си направите сметка и да депозирате някаква сума, което ще ви отнеме няколко минути. След това може да залагате денонощно на всичко, което пожелаете.

Онлайн букмейкърите предлагат най-различни бонуси и промоции, от които може да се възползвате.  Също така коефициентите, които се предлагат в интернет, са по-добри.

С помощта на футболните акумулатори имате възможност да надградите своята печалба при определен брой познати срещи, понякога точно определени от букмейкъра.

И да не забравяме, че големите букмейкъри дават възможност да направите залози от мобилното си устройство, без значение къде се намирате в момента, стига да имате достъп до интернет.

Правилният букмейкър?

 • Какви залози се предлагат?

  Букмейкърите се стремят да предлагат на играчите добри промоции, бонуси и коефициенти, но някои от тях не предлагат някои първенства и срещи, които за вас може да бъдат важни. Затова, преди да изберете своя букмейкър, обърнете внимание на какво може да залагате. Дали може да се използва Азиатски Хенди Къп, картони, полувремена, брой голове, първо-краен и прочие. Ако за вас е важно разнообразието, играйте при букмейкър, който има богат избор от залози.

 • Имат ли опция за спиране на залога

  Betfair и Bet365 са сред първите сайтове, които предоставиха възможност на играчите си да спират своя залог. Тази опция най-често се нарича „кеш-бек”, но може да се срещне още като Stops Loss, Cash Out или под друго име. Спирането на залога ви дава възможност да прекратите направения залог и да възстановите сумата си или част от нея. Това се използва често от играчите, които играят на живо.

 • Залозите на живо

  Почти всички онлайн букмейкъри предлагат залози на живо. Там имате възможност да залагате на спортни срещи, които се играят в момента. Обикновено коефициентите са по-атрактивни и адреналина е значително по-голям. Играчите имат възможност да следят и анализират дадената среща, докато я гледат.

 • Предлага ли пряко излъчване

  Някои сайтове предлагат излъчване на живо (Live-Streaming), т.е играчите могат да следят срещата в самия сайт. Това става с помощта на малко прозорче, което е в дясната част на екрана и излъчва срещата със задоволително качество.

 • Какви коефициенти се предлагат

  При някои букмейкъри коефициентите са доста по-големи за футбол, отколкото за тенис, баскетбол и волейбо, например. Може да проверите всеки от букмейкърите, като посетите сайта им и разгледате какви предложения имат за всеки спорт. След това сами може да прецените дали коефициентите ви устройват или не. Повечето лицензирани букмейкъри предлагат наистина добри коефициенти за почти всички футболни първенства, докато за останалите спортове не могат да се конкурират с някои от нелицензираните букмейкъри.

 • Има ли лиценз за България?

  Преди да изберете при кой букмейкър да залагате, е добре да проверите дали сайтът има издаден лиценз за България. Букмейкърите, които оперират легално у нас, са за предпочитане пред тези, които нямат издаден лиценз. Така ще бъдете сигурни, че ще имате достъп до сайтовете им, без да се налага да използвате алтернативни линкове. Към момента букмейкърите, които имат лиценз за България, са Betfair, Bet365 и Efbet.

 • Какви бонуси ни предлага

  Бонусите най-често се дават на новорегистрирани играчи, а промоциите се предоставят, след регистриране. Големият бонус обикновено включва и условия за получаването му и за неговото превъртане, които са почти непостижими за нови играчи. Съветваме ви винаги да четете условията на бонусите, които ви предлагат и ако смятате, че имате шанс да ги превъртите, да опитате късмета си.

 • Има ли мобилна версия или апликации

  Големите и популярни букмейкъри имат сайтове, които предлагат и мобилна версия. Когато посетите любимия си букмейкър през мобилното устройство, ще ви се зареди мобилната версия, която ще е съвместима с вашия дисплей и ще има различна структура и подредба на менютата.

  Играчите, които използват мобилно устройство на iOS или Android, имат възможност да изтеглят мобилно приложение. То е създадено, за да ви бъде бързо и удобно да залагате, където и да се намирате.

 • Какви методи за теглене и депозит са налични

  Когато разучавате нов букмейкър гледайте не само коефициентите, които предлага, но и начините на депозиране и теглене на пари. Повечето букмейкъри включват разплащания с дебитни и кредитни карти, банков трансфер и някои електронни портфейли като Neteller, Skrill и др. Съветваме ви да проверите и дали има такси към начините за теглене и депозиране. Някои букмейкъри предлагат изцяло освободени от такси трансфери и за депозирането, и за тегленето. Други обаче ще ви дадат право само на едно безплатно теглене месечно, а при повторно ще трябва да заплатите такса. Обърнете внимание и на минималния праг на депозит и теглене. При повечето букмейкъри минималният депозит е от 10 лева или 10 евро.

 • Как се грижат за клиентите си и нивото на съпорта

  Винаги е възможно да имате нужда от помощ и да искате да се свържете с поддръжката на сайта. Затова проверете как става това. Ние от Number1bets.com ви препоръчваме да използвате букмейкъри, които предлагат телефон за връзка и чат на живот. Така ще ви бъде по-лесно да комуникирате помежду си и само за няколко минути екипът, който се грижи за клиентите, ще реши вашия проблем.

Букмейкъри
5 (100%) 1 vote

TOP