Кратко интро за Betfair

Betfair лого на букмейкъраБукмейкърът Betfair отново е достъпен в България, след като взе своя лиценз. Първоначално Betfair предоставяше само Спортна борса, но от известно време играчите могат да използват секция Спорт или „Sportsbook”. Ще намерите страхотни бонус промоции и оферти, което прави Betfair един от лидерите в това отношение. В сайта на Betfair играят над 1.7 милиона играчи от цял свят.

Спортни залози от Betfair

Спортни залози в букмейкърът Betfair

Там имате възможност да правите залагания в над 26 различни видове спорт. В сайта на Betfair може да правите залози На живо по време на срещата и да наблюдавате случващото се в реално време. Срещу всяка среща вдясно може да видите съответните коефициенти и техните променящи се стойности, които се актуализират в зависимост от измененията в резултата.

При избора на „Отидете на живо” автоматично ще бъдете пренасочени към нова страница, която ще ви предложи да направите три избора – „Гледайте на живо”, „Изглед от мача” и „Статистика на мача”.

За да гледате На живо, трябва да сте регистрирани в сайта.

100 евро начален бонус

Първоначален бонус от букмейкърът Betfair

Всеки новорегистрирал се играч може да вземе бонус до 100 евро. Той представлява 50% от стойността на направения от вас първи залог. Минималната сума за този бонус е 5 евро, а максималната, която може да използвате – 200. Ако депозирате 100 евро, вие ще получите бонус на стойност 50 евро. Промоцията се отнася само за Betfair – раздел Спорт и е валидна до 21.10.2018 година.

За да се възползвате от 100-те евро, трябва да въведете betfair бонус код ZSKACB, когато попълване данните си в регистрационната форма. За да се класирате за бонуса, трябва да направите първия си депозит с банкови карти или Pay Safe. Другите методи не са включени в промоцията.

Как да превъртите бонуса?

Трябва да превъртите получената добавена сума на залози с обща стойност 4 пъти по депозираната сума + 4 пъти размера на получения бонус.

Price-Rush - опция за повишаване на коефициенти

благодарение на него коефициентът на залога се повишава, което води до възможността за спечелване на повече пари. Опцията съществува с помощта на борсата на Betfair, в която цените на многобройните играчи се проверяват автоматично и ако има по-висока, то от спортния раздел ще ви я дадат.

Кога можете да се възползвате от Price Rush?

Опцията е налична само на конкретни пазари и се предлага само при еднократни залози. Поддръжка на комбинации не е предвидена.

Price Rush се поддържа за залозите на конкретни спортове от раздела На живо. Възможно е и налагане на Price Rush ограничение поради регистрация от определена страна.

Начин за регистриране

Регистрирането става бързо и лесно, като трябва да попълните коректно формата за регистрация и да отговорите на различни въпроси.

 • Стъпка 1

  Влезте в сайта на Betfair от тук
 • Стъпка 2

  Горе вдясно се намира бутонът „Отвори сметка”.
 • Стъпка 3

  След това трябва да въведете данните си на латиница, а ако имате VISA карта, вижте как са изписани имената ви на нея.
 • Стъпка 4

  Паролата ви трябва да е не по-къса от осем знака и да съдържа букви и цифри.
 • Стъпка 5

  Изберете удобна за вас валута, а ако сте с VISA карта и искате да залагате и теглите през нея, укажете настоящата им валута, за да не стане загуба на средства при бъдещо преобразуване на валутата
 • Стъпка 6

  Депозирайте сума, за да започнете да залагате.

Направи си регистрация в Betfair

След като попълните всички полета, проверете дали информацията е правилната и тогава натиснете бутона „Съгласие и отваряне на сметка”.

От Betfair ще ви изпратят e-mail, в който ще има линк да потвърждаване на регистрацията. След като я потвърдите, може да влезете в профила си с потребителското име и паролата и да направите своите първи залагания.

Най-голямата борса Betfair

Основните спортове, поддържани от борсата на Betfair, могат да бъдат открити в лявата част на прозореца, където се намира и менюто. След като изберете желания от вас спорт, ще видите меню, поднасящо ви подробни данни, предоставени от борсата. Вече има и налична борса с възможност за залагания На живо. Играчите имат възможност да правят залагания в реално време и да преглеждат подробни статистики относно дадено събитие.

Борсата на Betfair е наистина иновативна и за момента никъде не може да срещнете такава.

Първоначален бонус за спортната Борса

От борсата на Betfair дават възможност на новите си клиенти, които сега възнамеряват да си направят сметка, да получат бонус на стойност 20 евро.

Как да получите своя бонус?

 • Регистрирайте се в Борсата на Betfair от тук.
 • Попълнете информацията си и използвайте промо кода EXE501;
 • Заредете в акаунта си поне 20 евро;
 • Направете залог от минимум 20 евро;
 • Ако го загубите, от Betfair ще ви възстановят сумата;

Как да усвоите бонуса си?

 • Трябва са депозирате средствата си и да извършите залога в период от една седмица след създаването на акаунта;
 • Ако залогът е по-малък от 20 евро в рамките на една седмица, нямате право на възможност за безплатен бонус;
 • Промоцията не е валидна в случаи на неприключени, отменени или непосрещнати залози;
 • Ако бъдат направени два едновременни залога, промоцията ще е валидна само при приключването на първия;

Ако залогът, който сте направили, е печеливш, в акаунта си няма да получите 20 евро;

"Кеш-Аут“ затваряне на залог

Опция Кеш Аут от букмейкърът Betfair

Тази функция ви дава възможност да спрете своя залог и да изтеглите част от сумата. По този начин може да се предпазите от финансови загуби.

CashOut става любима опция на все повече играчи. Тя може да бъде използване при единични залагания на мачове, както и при комбинация в игра На живо. Betfair може би е лидер в използването на кеш аут, защото опцията е налична не само в Спортния раздел, но и в Борсата.

Какво е ACCA EDGE?

Acca Edge възможност предоставена от Betfair

Тази опция ви дава възможност да върнете залога си в кеш, ако една от направените секции не излезе. Предложението е достъпно за играни 3 или повече мача. От Betfair са включили всички пазари и видове спортове. Хубавото е, че при ACCA EDGE може да залагате на живо и няма определен минимум за коефициентите на всяка селекция.

Как работи ACCA EDGE?

 • Прибавете срещи към своя фиш;
 • Залозите, които се класират, ще имат значката на ACCA EDGE в левия край;
 • Приложете ACCA EDGE към своите срещи;
 • След като сте активирали ACCA EDGE, трябва да поставите залога си;

Ако една от всички селекции не е успешна, ще получите обратно своя залог в кеш;

Как да депозирате и теглите средства?

В Betfair ще намерите доста разплащателни методи, които ще ви помогнат бързо и лесно, както да вкарате пари в акаунта си, така и да ги теглите, когато пожелаете. Може да използвате кредитни и дебитни карти от типа VISA и MASTER, електронни портфейли като Neteller и Moneybookers, предплатени ваучери от PaySafe и банков трансфер.

Минимални залози при всички разплащателни мегоди:

 • VISA/Master – 6 евро;
 • Neteller – 15 евро;
 • Skrill – 10 евро;
 • PaySafe – 10 евро;
 • Банков превод – 15 евро;

Всички методи, без значение дали внасяте или теглите пари, са освободени от всякакви такси.

Мобилна версия и апликации на Betfair

Букмейкърът Betfair е един от първите, които пуснаха мобилни апликации за iOS, Android и Windows. Може да изберете да играете от мобилната версия на Betfair, като въведете в своя браузър адреса на betfair.com, след което автоматично ще ви пренасочат към мобилната версия на сайта.

И при мобилната версия на Betfair, и при самите приложения, сайтът и услугите са достъпни и има почти неограничени възможности за залози.

Афилиет програма

Афилиейт програмата на букмейкъра дава възможност да го рекламирате, като използвате предоставените от тях рекламни текстове, банери и други промо материали. Когато кандидатствате за одобрение, е добре да имате сайт на спортна тематика. Попълнете своите данни, опишете подробно методите на рекламиране и маркетинг, които ще използвате и изчакайте да видите дали ще получите одобрение от Betfair за партньорство.

Букмейкърът дава голям процент комисионна в размер на 30% при първоначално ниво на регистрация и развитие. Може да направите своята регистрация в афилиейт сайта на Betfair от тук: affiliates.betfair.com.

Грижа за клиентите и мнение

Екипът, който се грижи за клиентите на Betfair, е съставен само от професионалисти и акаунт експерти, които са готови да помогнат 24/7 в денонощието. Betfair имат поддръжка и грижа на клиентите изцяло на български език.  В Помощния център(https://bg-betfair.custhelp.com/app/answers/list) ще откриете меню с Въпроси и Отговори, които ще ви дадат достатъчно информация, за да стартирате в букмейкъра.

Как да се свържете с екипа по поддръжка на Betfair:

По e-mail адрес: support.bg@betfair.com
По телефон: +3592491 7755 – от 11:00 до 19:30 българско време;
Чат на живо: https://bg-betfair.custhelp.com/app/chat/chat_landing/c/414
Help център:  https://bg-betfair.custhelp.com/app/home

Заключение и оценка

Betfair са известни със своята Борса и с добрите бонус предложения за раздел Спорт. В букмейкъра може да правите залози на най-различни спортни срещи. Също така Betfair предлага опция за спиране на залога Cash-Out и там ще откриете професионален екип по поддръжка и грижа за клиентите, който е на линия 24 часа в денонощието. Betfair е предпочитана платформа за спортни залагания от милиони играчи по цял свят.

Betfair е определено сред лидерите на пазара, когато става въпрос за спортни залози, а и такива от тип "БОРСА". Букмейкърът предлага голямо разнообразие от спортове, както и стотици пазари. Опциите като Price Rush и ACCA EDGE са допълнителен стимул за залагащите. Като нов клиент може да вземете до 100 евро за спорт или 20 евро в раздел Борса.

Оценка

Дизайн и навигация - 9
Бонуси и промоции - 8
Залози на живо - 9.3
Коефициенти - 8.2
Мобилни залози - 9.2
Грижа за клиентите - 9.6

8.9

рейтинг

Betfair е определено сред лидерите на пазара, когато става въпрос за спортни залози, а и такива от тип "БОРСА". Букмейкърът предлага голямо разнообразие от спортове, както и стотици пазари. Опциите като Price Rush и ACCA EDGE са допълнителен стимул за залагащите. Като нов клиент може да вземете до 100 евро за спорт или 20 евро в раздел Борса.

Вашата оценка: 3.03 ( 11 гласа)

TOP